Кондьо Перкусия с изненадващо завръщане на сцената

През трудната за всички 2020-та година, Ивайло Йорданов по-известен с артистичния си псевдоним Кондьо перкусия успя да създаде собствен музикален лейбъл. Той носи името IPM Records и дава заявка да се наложи на музикалният пазар.

VOOM вече в България

Чрез своят лейбъл, Кондьо перкусия иска да помогне на свои колеги музиканти, които да продуцира. Първият изпълнител на IPM Records ще направи своят дебют много скоро, а Кондьо споделя че ще бъде изненада за всички, защото е разпознаваемо име.

От профила на Ивайло Йорданов – Кондьо, става ясно че младият продуцент и композитор снима музикален клип в Холандия. Е, поне на такива мисли на навеждат кадрите в социалните мрежи на Кондьо, на които певецът е в бяла лимузина.

Какво ще представи на меломаните и какви музикални изненади да очакваме от него, предстои да разберем. Знаем обаче че всичко ще бъде на най-високо ниво, защото Кондьо винаги е държал летвата високо вдигната.

Въпреки че преди известно време Ивайло Йорданов – Кондьо прекрати своите музикални изяви, ето че сега е тук и е зареден с двойно повече мотивация и енергия за работа. Този път, проектите на Кондьо няма да бъдат насочени само към България, но и към цяла Европа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесайте нашата Facebook страница


This will close in 30 seconds